Over ons

Zakenkantoor Van der Mieren Onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig bankagent : voor service en kwaliteit

Zakenkantoor Van der Mieren is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Gezien onze onafhankelijkheid streven we er dan ook iedere dag opnieuw naar om u bij te staan bij al uw verzekeringsbehoeftes. En dit op een manier waarop uw belang 100 procent centraal wordt geplaatst.

Het kantoor tekent inmiddels al meer dan 50-jarig bestaan dat zijn aanvang kende met Julien Van der Mieren, stichter die zijn passie en ervaring doorgaf aan Geert Van der Mieren. 

Een verzekeringspakket op maat op basis van profiel
Wij staan onze klanten bij voor de invulling van hun verzekeringsbehoeften en stellen een verzekeringspakket samen op maat van zijn profiel. Dit is mogelijk gezien wij geen binding hebben met enige verzekeringsmaatschappij. Daarnaast kan onze klant steeds rekenen op persoonlijke bijstand in geval van schade, 24 op 24 uur & 7 dagen op 7.

Kredietverlening en beleggingen
Naast onze zuivere verzekeringsactiviteiten kan u bij ons ook terecht voor uw kredieten en beleggingen. Als onafhankelijk makelaar zijn wij in staat om steeds goede producten aan te bieden aan onze klant. Zowel op het vlak van kredietverlening, als bij beleggingen kunnen wij u steeds een product op maat aanbieden. Deze zien wij als een evidentie en gebeurt dan liefst ook kostenloos.

Ons team

Ons team
Klein team, grootse service, is onze kracht.
Wij kennen u bij uw naam, bij ons bent u geen dossiernummer. 
Uw leven is anders dan uw buurman, uw risico’s ook en uw verzekeringen ook.
Eén team, diverse expertise, straffe service.

 

 

 

 

Geert Van der Mieren
Zaakvoerder

 

 

 

Dorien Sterckx
Adviseur Beleggingen

 

 

 

Kenny De Winter
Adviseur Kredieten

 

 

 

Ellen Eeckhout
Adviseur verzekeringen

 

 

 

Shauni Serneels
Adviseur verzekeringen

 

 

 

Katrijn Maelfeyt
Adviseur verzekeringen

 

 

 

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar en zelfstandig bankagent

Drie pijlers waarop onze service rust

Deskundig en persoonlijk advies

Degelijke bijstand

Echt maatwerk 

 

 

Persoonlijke service, veiligheid en bereikbaarheid

In alle fasen van uw leven voor uw financiële en verzekeringsgerichte vragen

 

Uw partner in verzekeringen en financieel advies

Of u nu gaat trouwen, bouwen, een eigen zaak start of een kindje krijgt; uw levensweg zit vol mooie momenten. Soms zijn er echter ook scherpe bochten.

Altijd een optimale polis

Leg ons uw verzekeringen voor: we wieden overbodige polissen eruit en combineren de betere producten tot de optimale oplossing voor uw levenssituatie.

Bankservice

Wist u dat u ook voor bankzaken op ons kan rekenen? Naast onze verzekeringsactiviteiten staan wij namelijk stevig in de banksector. Als zelfstandig bankagent weten we welk product het beste is voor uw bedrijf. Een kredietverlening, belegging of andere wens… Bankservice zien wij als een evidentie.

De weldaden van een verzekering, treden samen met het onheil aan het licht. In tijden van nood, kent men zijn makelaar.

Over ons

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Bij Zakenkantoor Van der Mieren bent u altijd welkom. We garanderen een persoonlijke aanpak waarmee we een openhartige langetermijnrelatie met u willen opbouwen.

 

Zakenkantoor Van der Mieren

Onze klanten over ons

Zakenkantoor Van der Mieren heeft me erg goed geholpen met mijn woonverzekering en bespaarde me zo veel ellende. Ik kan hen zeker aanbevelen. De persoonlijke aanpak is de grootste troef van Zakenkantoor Van der Mieren bvba, ze komen hun beloftes na en zijn altijd bereikbaar.

 

 

L